Το Πολυτεχνείο είναι η ζώσα ιστορική μνήμη-Για τη δημόσια δωρεάν παιδεία και υγεία. Για τα δημοκρατικά, κοινωνικά και πολιτικά δικαιώματα. Για σταθερή και μόνιμη εργασία για όλους. Συνεχίζουμε τον αγώνα με τη μαζική συμμετοχή μας στην ΠΟΡΕΙΑ του ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι,

Το Πολυτεχνείο είναι η ζώσα ιστορική μνήμη. 

Αντιστέκεται από μόνο του στη φθορά του χρόνου και σε κάθε μορφή αυταρχικής εξουσίας. .

Το Πολυτεχνείο είναι παράθυρο στο παρόν και το μέλλον και αυτό τους ενοχλεί!

Είναι το ορόσημο, είναι ο δρόμος για τους νέους, δεν μπόρεσαν να υποτάξουν το απελευθερωτικό πνεύμα του, να το ενσωματώσουν. Το Πολυτεχνείο δεν έχει ιδιοκτήτες, ανήκει σε όλους εκείνους που συνεχίζουν να αγωνίζονται.

Το Πολυτεχνείο ήταν αγώνας, διεκδίκηση, πόλεμος, ξεσηκωμός, εξέγερση!

Και κάπως έτσι….

Η 9η Νοέμβρη συνάντησε το δρόμο του Πολυτεχνείου! Ο κόσμος που συμμετείχε στην απεργία βγήκε μαζικά στους δρόμους, διαδήλωσε, δήλωσε εμφατικά την αντίθεσή του στην κυβέρνηση και στις αντιλαϊκές πολιτικές της ακρίβειας, της λιτότητας, των περικοπών των κοινωνικών δαπανών, των αντιασφαλιστικών νόμων, της εμπορευματοποίησης της παιδείας και της υγείας.

Η πορεία του Πολυτεχνείου αποτελεί το επόμενο αγωνιστικό ορόσημο, για να πιάσει τόπο η απεργία της 9ης Νοέμβρη και να μετατραπεί η κοινωνική οργή που εκφράστηκε στα απεργιακά συλλαλητήρια σε λαϊκό ξεσηκωμό.

Για τη δημόσια δωρεάν παιδεία και υγεία. Για τα δημοκρατικά, κοινωνικά και πολιτικά δικαιώματα. Για σταθερή και μόνιμη εργασία για όλους.

Συνεχίζουμε τον αγώνα με τη μαζική συμμετοχή μας στην ΠΟΡΕΙΑ του ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ. Συμμετέχουμε όχι μόνο, για να συντηρήσουμε μια ζώσα μνήμη ξεσηκωμού και ελευθερίας άλλα και για να κρατήσουμε ανοιχτό αυτόν τον δίαυλο ξεσηκωμού για την κοινωνική βάση!

Σημείο συνάντησης πλατεία Κλαυθμώνος στις  15:30 πίσω από τα φοιτητικά μπλοκ.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΠΕ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ΜΟΣΧΑΤΟΥ

Print Friendly, PDF & Email

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *