ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Ενημέρωση 19-3-2024

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι,

Ύστερα από την απόφαση του δικαστηρίου, στο οποίο έσυρε την Δ.Ο.Ε. το ΥΠΑΙΘΑ για 12η φορά, η απεργία–αποχή που είχε προκηρυχθεί από την Δ.Ο.Ε. στις 8–3–2024, κρίθηκε παράνομη & καταχρηστική.
Καθώς αναμένουμε την έκδοση ανακοίνωσης από τη ΔΟΕ, σας γνωρίζουμε ότι σήμερα, Τρίτη 19 Μαρτίου, συνεδριάζει εκτάκτως το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας, προκειμένου να προγραμματιστούν τα επόμενα άμεσα βήματα δράσης του Συλλόγου μας (και σε συντονισμό με τα υπόλοιπα πρωτοβάθμια εκπαιδευτικά σωματεία), στην κατεύθυνση της συνέχισης του αγώνα κατά της ατομικής αξιολόγησης!
Υπενθυμίζουμε ότι ΙΣΧΥΟΥΝ (δεν έχει γίνει δικαστική προσφυγή γι αυτές) οι στάσεις εργασίας (τρίωρες της ΔΟΕ & μονόωρες του Συλλόγου μας), ώστε οι συναδέλφισσες/συνάδελφοι να αντιμετωπίζουν, απολύτως νόμιμα, την “επίσκεψη” των αξιολογητών στις τάξεις τους.

Σε κάθε περίπτωση, οι περικοπές για τις συγκεκριμένες στάσεις εργασίας, για όσους/όσες συναδέλφους/ισσες χρειαστεί να τις αξιοποιήσουν, καλύπτονται στο ακέραιο από το Σωματείο μας.

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

Σας καλούμε να συνειδητοποιήσετε πόσο σημαντικό είναι αυτό που διακυβεύεται.

Η ατομική αξιολόγηση δεν είναι ατομική υπόθεση ενός ή μίας εκπαιδευτικού, αφορά ολόκληρο τον κλάδο! 
Κάθε εκπαιδευτικός που αξιολογείται, φέρνει τις συνέπειες της ατομικής αξιολόγησης, δηλαδή τις ανισότητες σε βαθμολογική, υπηρεσιακή, μισθολογική εξέλιξη, καθώς και την άρση της μονιμότητας, ακόμη πιο κοντά!
Ο αγώνας μας είναι κοινός και δίκαιος!
Συνεχίζουμε αποφασιστικά, μαζικά, ανυποχώρητα!
 
Print Friendly, PDF & Email

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *