ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Σημαντική ενημέρωση 6-3-2024

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,
Το ΥΠΑΙΘΑ, ομολογώντας, στην ουσία, την ήττα του, καθώς δεν μπορεί να καταστείλει τον αγώνα των εκπαιδευτικών ενάντια στην επιστροφή του επιθεωρητισμού, προσφεύγει στην δοκιμασμένη κατασταλτική τακτική του, σέρνοντας τις εκπαιδευτικές Ομοσπονδίες και την ΑΔΕΔΥ στα δικαστήρια.
Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,
Μέχρι και τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές, η δικαστική απόφαση για την προσφυγή του Υπουργείου κατά της απεργίας-αποχής που κήρυξε η ΑΔΕΔΥ, δεν έχει εκδοθεί!
Ακόμα όμως, και στην περίπτωση που η απόφαση είναι καταδικαστική, η απεργία-αποχή ισχύει μέχρι και την επίδοση της δικαστικής απόφασης, ενώ η ΔΟΕ αποφάσισε ότι θα προκηρύξει, αμέσως μετά, νέα απεργία-αποχή!
Συνεπώς, διατηρούμε με σθένος τις θέσεις μας και δεν υποχωρούμε!
Επαναλαμβάνουμε ότι η συμμετοχή μας στην Απεργία-Αποχή μάς καλύπτει απόλυτα και μέχρι την επίδοση οποιασδήποτε δικαστικής απόφασης, η δήλωση που υπογράψαμε για την συμμετοχή μας στην Απεργία-Αποχή της ΑΔΕΔΥ ΙΣΧΥΕΙ!

Στην περίπτωση που αξιολογητής-αξιολογήτρια ζητήσει να προσέλθει στην τάξη μας για παρατήρηση διδασκαλίας κάνουμε ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ!

Υπενθυμίζουμε ότι με απόφαση του Δ.Σ. του Συλλόγου μας, οι στάσεις εργασίας για την ατομική αξιολόγηση καλύπτονται από το ταμείο του σωματείου.

Print Friendly, PDF & Email

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *