ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ

Κάθε ψήφος μετράει. Μετράει για τον Σύλλογο και την ισχύ του όλο το επόμενο κρίσιμο διάστημα. Μετράει για τον προσανατολισμό που θα έχει ο Σύλλογός μας την επόμενη διετία

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι,

Η τακτική Γενική Συνέλευση και οι εκλογές για το νέο ΔΣ του Συλλόγου μας διεξάγονται σε μια εξαιρετικά κρίσιμη συγκυρία, κάτω από πρωτοφανείς συνθήκες. Απέναντί μας έχουμε την πιο αντιδραστική και αντιλαϊκή κυβέρνηση της μεταπολίτευσης που επιδιώκει να σαρώσει δικαιώματα που κατακτήθηκαν με αγώνες δεκαετιών. Στο στόχαστρο της έχουν μπει, μεταξύ άλλων, το δημόσιο σχολείο αλλά και η ίδια η ύπαρξη των σωματείων.

Θέλουν να ισοπεδώσουν κάθε συλλογικότητα, να μεταλλαχθούν τα σωματεία σε εξωραϊστικούς συλλόγους, να καταργήσουν το δικαίωμα στην απεργία και τη διαδήλωση.

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι

Η συμμετοχή όλων μας στη Γενική Συνέλευση, είναι αναγκαία και απαραίτητη!!!

Η παρουσία μας και η συμμετοχή μας στη συζήτηση και στη λήψη των αποφάσεων για όλα όσα μας αφορούν είναι απαραίτητη προϋπόθεση για ένα συνδικάτο που οι αποφάσεις θα παίρνονται από τους πραγματικούς πρωταγωνιστές των αγώνων.

Οι μάχες που έχουμε μπροστά μας ενάντια στην αξιολόγηση, τον διορισμό των χιλιάδων αναπληρωτών συναδέλφων μας, για την κατάκτηση μιας αντιιεραρχικής εκπαίδευσης για όλους, χωρίς ταξικούς φραγμούς και απασχολησιμότητα, είναι μάχες που θα τις δώσουμε όλοι μαζί.

Αν χαθεί η μάχη της Αξιολόγησης τότε καμιά παράταξη δεν θα έχει νικήσει. Θα είμαστε χαμένοι όλοι!!! 

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι

Η συμμετοχή όλων μας στις Εκλογές του συλλόγου μας, είναι αναγκαία και απαραίτητη!!!

Έχουμε ανάγκη από ένα σωματείο που θα είναι πόλος συσπείρωσης και ενότητας των μελών του, ένα σωματείο με ταξικό προσανατολισμό, που ταυτόχρονα θα πονάει και θα νοιάζεται για το δημόσιο σχολείο, ένα σωματείο όπου θα εξαντλούνται όλες οι προσπάθειες για σύνθεση στο πεδίο των αποφάσεων. Ένα σωματείο που θα πρέπει να μπορεί να συνεχίσει να έχει αυτόν τον κρίσιμο ρόλο σε μιαν ευρύτατη αγωνιστική συνεννόηση, σε ένα μέτωπο πανεκπαιδευτικό. Ένα σωματείο που θα έχει τη δύναμη να αναχαιτίσει την ωμή παρέμβαση του κράτους στα εσωτερικά του ζητήματα. Ένα σωματείο που θα περιφρουρεί τις συλλογικές του διαδικασίες και τις γενικές συνελεύσεις. Ένα σωματείο που θα στέκεται δίπλα στον εκπαιδευτικό σε κάθε διοικητική αυθαιρεσία.

Κάθε ψήφος μετράει. Μετράει για τον Σύλλογο και την ισχύ του όλο το επόμενο κρίσιμο διάστημα. Μετράει για τον προσανατολισμό που θα έχει ο Σύλλογός μας την επόμενη διετία.

Η Πρόεδρος του Συλλόγου μας

Γεωργία Μούκα

Print Friendly, PDF & Email

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *