ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ

Διαδικασίες Αρχαιρεσιών και Τακτικής Γενικής Συνέλευσης Νοεμβρίου 2023

Η Τακτική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 28 Νοεμβρίου, στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Καλλιθέας (είσοδος από Πλάτωνος 88).
Την Τετάρτη 29 Νοεμβρίου, στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Καλλιθέας (είσοδος από Πλάτωνος 88) θα διενεργηθεί η εκλογική διαδικασία. Με την εκλογική διαδικασία, θα αναδειχθεί το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου, για την επόμενη διετία, 2023 – 2025.

Η κατάθεση των ψηφοδελτίων θα γίνει έως και την Πέμπτη 23/11/2023, το αργότερο στις 19:00 το απόγευμα.
Η κατάθεση θα γίνει ηλεκτρονικά στο mail του Συλλόγου: aristoteliskallithea@gmail.com.

Επισημαίνουμε ότι το Υπουργείο Παιδείας, συνεχίζοντας τη μετωπική σύγκρουση με τα εκπαιδευτικά συνδικάτα, για μια ακόμη φορά ΔΕΝ δίνει άδεια για την πραγματοποίηση της Γενικής Συνέλευσης δεν ούτε για τις εκλογές, γεγονός που αποτελεί μία ακόμα απόδειξη ότι κεντρικός στόχος της κυβέρνησης σε αυτή την περίοδο είναι η χειραγώγηση και η διάλυση των συνδικάτων με κεντρικό εργαλείο τον αντεργατικό ν. Χατζηδάκη. Το ΥΠΑΙΘΑ και η κυβέρνηση έχουν κηρύξει διωγμό απέναντι στα συνδικάτα, την συνδικαλιστική δράση και τις συλλογικές διαδικασίες. Απευθύνουμε έκκληση σε όλες και όλους τους συναδέλφους, να εκτιμήσουν την κρισιμότητα της περιόδου και να συμμετάσχουν μαζικά στη Γενική μας Συνέλευση και τις εκλογές υποστηρίζοντας έμπρακτα την υπεράσπιση του σωματείου μας. Η καλύτερη απάντηση από την πλευρά μας είναι η μαζική συμμετοχή στις διαδικασίες του Συλλόγου μας στην τακτική Γ. Σ. της Τρίτης 28.11.2023 και στις εκλογές ανάδειξης νέου Δ. Σ. του συλλόγου μας, την Τετάρτη 29.11.2023.

Θέματα ημερήσιας διάταξης της Γενικής Συνέλευσης:

  • Εκλογή Προεδρείου και νομιμοποίηση Εφορευτικής Επιτροπής
  • Απολογισμός πεπραγμένων και οικονομικών του Συλλόγου
  • Τοποθετήσεις για τα πεπραγμένα και προτάσεις για το Πρόγραμμα Δράσης του Συλλόγου
  • Κλείσιμο της συζήτησης από την Πρόεδρο
  • Ψηφοφορίες για τα πεπραγμένα, το Πρόγραμμα Δράσης – Ψηφίσματα.

Εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου

Τετάρτη 24.11.2023, 09:30 π.μ. – 18.00 μ.μ.

Για τη συμμετοχή στις εκλογές οι συνάδελφοι είναι απαραίτητο να έχουν μαζί τους την αστυνομική ταυτότητα και να είναι οικονομικά τακτοποιημένοι στο Σύλλογο. Η τακτοποίηση της συνδρομής μπορεί να γίνει την ημέρα των εκλογών, όπου θα υπάρχει τραπεζάκι με τον ταμία του Συλλόγου. Η συνδρομή είναι 28 € για τους μόνιμους και 14 € για τους αναπληρωτές. ΠΡΟΣΟΧΗ. ΟΛΟΙ/ΕΣ οι συνάδελφοι θα παραλαμβάνουν την απόδειξη οικονομικής τακτοποίησης από το τραπεζάκι του Συλλόγου, ώστε να την έχουν τη στιγμή της ψηφοφορίας. Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. Καλλιθέας – Μοσχάτου «Αριστοτέλης – Έλλη Αλεξίου»

Print Friendly, PDF & Email

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *