ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Για τους μέντορες και τους ενδοσχολικούς συντονιστές είναι σε ισχύ η απεργία – αποχή που έχει κηρύξει η Δ.Ο.Ε. (10/10/2022). Με βάση αυτό, βρίσκονται σε ισχύ οι δηλώσεις συμμετοχής στην απεργία-αποχή που έχουν υπογραφεί από την προηγούμενη χρονιά. Σε νέες δηλώσεις συμμετοχής στην απεργία-αποχή και πρωτοκόλλησή τους, χρειάζεται να προχωρήσουν μόνο όσες/όσοι εκπαιδευτικοί δεν είχαν υπογράψει την περσινή σχολική χρονιά και όσες/όσοι άλλαξαν σχολείο λόγω μετάθεσης, απόσπασης ή νέας τοποθέτησης αναπληρωτών

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΣΕ ΜΟΡΦΗ PDF

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

Με βάση τις ομόφωνες αποφάσεις της ΔΟΕ από την πρόσφατη Γ. Σ. του κλάδου μας αλλά και τις αποφάσεις του Συλλόγου μας:

Καλούμε τους/τις Διευθυντές/-ντριες και Προϊσταμένες σχολικών μονάδων να μην ορίσουν παιδαγωγικούς συμβούλους – μέντορες και ενδοσχολικούς συντονιστές.

Η απεργία – αποχή, που πέρυσι βοήθησε να μην προχωρήσουν οι ορισμοί, ισχύει και φέτος.

Καλούμε τους/τις συναδέλφους/-ισσες να μην αποδεχτούν τον ορισμό τους ως παιδαγωγικοί σύμβουλοι – μέντορες ή ενδοσχολικοί συντονιστές.

Να μην αποδεχτούν καμία συμμετοχή σε αυτό το ιεραρχικό θεσμικό πλαίσιο ατομικής αξιολόγησης είτε ως μέντορες/συντονιστές είτε ως «κατώτεροι» στην αξιολογική ιεραρχία.

Να συνεχίσουν να συνεργάζονται στο πλαίσιο της δημοκρατικής παιδαγωγικής λειτουργίας του Συλλόγου Διδασκόντων σε ισότιμη και δημοκρατική βάση και με μοναδικό κριτήριο την πρόοδο των μαθητών τους.

Σημειώνουμε ότι στην περίπτωση που ζητηθούν από την Διεύθυνση Εκπαίδευσης στοιχεία σχετικά με τον ορισμό και την εξέλιξη της διαδικασίας, οι Δ/ντές-Δ/ντριες να απαντούν:

«Λόγω της συμμετοχής στην απεργία – αποχή της ΔΟΕ δεν έχει προχωρήσει η διαδικασία».

Print Friendly, PDF & Email

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *