ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Κάλυψη από τον Σύλλογό μας των περικοπών των στάσεων εργασίας των νεοδιόριστων εκπαιδευτικών, μελών του Συλλόγου μας

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας, κατά την έκτακτη συνεδρίαση της 12ης-2-2024, αποφάσισε, ομόφωνα, να καλύψει ο Σύλλογός μας τις μισθολογικές περικοπές, που έγιναν ή θα γίνουν, στις/τους νεοδιόριστους συναδέλφους, μελών του Συλλόγου μας, στο πλαίσιο της συμμετοχής τους στις στάσεις εργασίας, που έχει κηρύξει η Δ.Ο.Ε. για την παρατήρηση της διδασκαλίας από τους/τις Συμβούλους Εκπαίδευσης και από τον/την Διευθυντή/ντρια, Προϊστάμενο/Προϊσταμένη.

Η απόφαση αυτή, στηρίζει έμπρακτα τη γενναία αντίσταση των νεοδιόριστων συναδέλφων μας, που με τη συμμετοχή τους στην απεργία/αποχή από την ατομική αξιολόγηση/χειραγώγηση και τον νεοεπιθεωρητισμό, δίνουν με σθένος και αποφασιστικότητα τον αγώνα για την υπεράσπιση του Δημόσιου Σχολείου και της Δημόσιας Παιδείας, ενάντια στους νόμους της εμπορευματοποίησης, της χειραγώγησης, της κατηγοριοποίησης και του αποκλεισμού.

Καλούμε τους/τις συναδέλφους/ισσες να ενημερώνουν τα μέλη του ΔΣ του Συλλόγου για τη συμμετοχή τους στην απεργία/αποχή, ώστε, από την επίδοση της σχετικής πρόσκλησης για παρατήρηση της διδασκαλίας από Σύμβουλο Εκπαίδευσης, Διευθύντρια, Διευθυντή, Προϊσταμένη, Προϊστάμενο, ο Σύλλογος να σταθεί δίπλα στον αγώνα τους.

Καμία και κανείς μόνη/μόνος του!

Υπερασπιζόμαστε το δικαίωμα στην Απεργία, το Δημόσιο Σχολείο και τα μορφωτικά δικαιώματα των μαθητών μας.

Για λεπτομέρειες και διευκρινίσεις σχετικά με τον τρόπο καταβολής των περικοπών των στάσεων εργασίας που αφορούν στην παρατήρηση της διδασκαλίας, επικοινωνείτε με τα εξής τηλέφωνα:

6999 213 213 Γιάννης Κουφόπουλος

6980 117 047 Νίκος Καλόγηρος

Print Friendly, PDF & Email

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *