ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΕΝΙΑΙΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΔΟΕ

Την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου 2024, ώρα 18:30 συντονιζόμαστε και παρακολουθούμε όλες και όλοι την διαδικτυακή εκδήλωση της Δ.Ο.Ε.!

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,
Την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου 2024, ώρα 18:30, ξεκινάει ο 3ος κύκλος των διαδικτυακών εκδηλώσεων της Δ.Ο.Ε., οι οποίες αποτελούν δράσεις των ενιαίων κειμένων που έχουν αναρτηθεί από τα σχολεία. «Όροι διαβίωσης και συνθήκες εργασίας των εκπαιδευτικών. Η επίδρασή τους στην εκπαιδευτική διαδικασία».
Οι 10 διαδικτυακές εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν τη φετινή χρονιά (όπως και οι 22 περσινές και προπέρσινες) αποτελούν δράσεις που έχουν αναρτηθεί με τα ενιαία κείμενα. Μέχρι σήμερα οι εκδηλώσεις που έχουν γίνει, έχουν πάνω από 100.000 θεάσεις. Έχουν συμμετάσχει 70 περίπου πανεπιστημιακοί καθηγητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό!
  • Είναι σημαντικό για την προσπάθεια που έχουμε ξεκινήσει, όλες και όλοι μαζί, για την ανατροπή της αντιεκπαιδευτικής πολιτικής, να συντονιστούμε στο https://youtube.com/live/H7DIvhYH42s?feature=share και να παρακολουθήσουμε την εκδήλωση!
  • Είναι ένδειξη συσπείρωσης και αντίστασης στις διαρκείς πιέσεις και απειλές του Υ.ΠΑΙ.Θ.Α. και τα φαινόμενα αυταρχισμού, αυθαιρεσίας και συνειδητής παραπληροφόρησης που σημειώνονται με ένταση σε όλη τη χώρα, από τους διοικητικούς και εποπτικούς μηχανισμούς του νεοεπιθεωρητισμού.
  • Η συμμετοχή μας στις διαδικτυακές εκδηλώσεις σηματοδοτεί τη μαζική μας συστράτευση στον αγώνα για την υπεράσπιση του Δημόσιου Σχολείου, του κοινωνικού αγαθού της γνώσης των μαθητών μας, της παιδαγωγικής μας υπόστασης, της εργασίας μας και της δημοκρατικής λειτουργίας των σχολείων, ειδικά τούτη τη στιγμή που δίνονται κρίσιμες καθημερινές μάχες στα σχολεία όλης της χώρας.
Print Friendly, PDF & Email

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *