ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

Προκήρυξη 2ωρης διευκολυντικής στάσης εργασίας την Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024 – Απαντάμε δυναμικά στον αυταρχισμό και την ποινικοποίηση

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,
Η προσφυγή της πολιτικής ηγεσίας του Υ.ΠΑΙ.Θ.Α., για πολλοστή φορά, στα δικαστήρια κατά των εκπαιδευτικών Ομοσπονδιών Δ.Ο.Ε.-Ο.Λ.Μ.Ε. προκειμένου να κάμψει τον νικηφόρο αγώνα ενάντια στην αντιεκπαιδευτική – αντιεπιστημονική «αξιολόγηση» των νόμων 4692/20 και 4823/21, πέρα από ομολογία ήττας της πολιτικής της (η απεργία αποχή από την ατομική αξιολόγηση είναι σε ισχύ από τις 8/2/2023) και αναγνώριση της αποτελεσματικής αντίστασης των εκπαιδευτικών, αποτελεί ένα ακόμα βήμα στον κατήφορο της αυταρχικής επιβολής που έχει επιλέξει ως υποκατάστατο του θεσμικού διαλόγου που όφειλε να διεξάγεικαι αρνείται να πράξει.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας, υλοποιώντας την απόφαση του Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. (870/13-2-2024), καλεί τους/τις εκπαιδευτικούς της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης σε μαζική συγκέντρωση στα δικαστήρια Ευελπίδων, την Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου και ώρα 13:00, στο κτήριο 5 και γι αυτό προκηρύσσει 2ωρη διευκολυντική στάση εργασίας (μεταξύ των 2 τελευταίων ωρών του πρωινού προγράμματος και των 2 πρώτων του απογευματινού).
Υπερασπιζόμαστε το δικαίωμα στην Απεργία, το Δημόσιο Σχολείο και τα μορφωτικά δικαιώματα των μαθητών μας.
Print Friendly, PDF & Email

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *