ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

Συνάδελφοι, συναδέλφισσες,

Σας καλούμε στην έκτακτη Γενική Συνέλευση του Συλλόγου

την Τρίτη 1η Απριλίου 2014

στο  9o Δημ. Σχολείο Καλλιθέας στις 7 μ.μ. (Σαπφούς 138)

 Συναδέλφισσες και συνάδελφοι, μετά τη νέα δεσποτική εγκύκλιο του Υπουργείου, συγκαλείται νέα Έκτακτη Γ. Σ. (η τέταρτη κατά σειρά) την Τρίτη 1η Απριλίου, για να συζητήσουμε τις σοβαρές εξελίξεις και να πάρουμε τις αποφάσεις για τη δράση μας, που θα προτείνουμε προς την Ομοσπονδία και τους άλλους συλλόγους Π.Ε.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας χαιρετίζει τους συναδέλφους του Συλλόγου μας, που δίνουν αυτήν την περίοδο συλλογικά τον αγώνα ενάντια στην προωθούμενη αξιολόγηση-χειραγώγηση, που προετοιμάζει δεξαμενές εκπαιδευτικών προς απόλυση και κατηγοριοποιεί τα σχολεία. Ήδη 15 Σύλλογοι Διδασκόντων στο Σύλλογό μας, έχουν καταλήξει σε πρακτικά με τα οποία δεν συγκροτούν ομάδες εργασίας.

Το Δ.Σ. του συλλόγου μας καλεί

ü      Όλους τους συλλόγους διδασκόντων που ήδη έχουν συνεδριάσει να ολοκληρώσουν την καταγραφή και την υπογραφή των πρακτικών ενάντια στην αυτοαξιολόγηση, με τα οποία δηλώνουν ότι δεν συγκροτούν ομάδες εργασίας. Οι συλλογικές αποφάσεις σε κάθε σχολείο που λένε όχι στις ομάδες εργασίας αποτελούν μια δικαιωμένη και καταγεγραμμένη επιλογή που θα παίξει σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη της υπόθεσης.     

ü      Τους Συλλόγους Διδασκόντων που δεν έχουν ακόμη συνεδριάσει να συνεδριάσουν άμεσα και να αρνηθούν τη συγκρότηση ομάδων ώστε να αποτυπωθεί η απουσία συναίνεσης της εκπαιδευτικής κοινότητας. Η απόφαση του συλλόγου διδασκόντων είναι τελείως διαφορετικό θέμα από την πιθανή ανάθεση από τους Διευθυντές.

ü      Κανείς σύλλογος διδασκόντων να μη συγκροτήσει, με νέα απόφασή του, ομάδες εργασίας ή τροποποίησει την αρχική απόφαση του, ιδιαίτερα τώρα που ο Υπουργός αποφάσισε να καταργήσει τα συλλογικά όργανα και να αναθέσει στους διευθυντές τον ορισμό τους. Σε αυτή την άθλια επιλογή του Υπουργείου, κανείς σύλλογος διδασκόντων δεν πρέπει να προσφέρει νομιμοποίηση.

ü      Καλούμε τους/τις συναδέλφους διευθυντές/τριες να μη σπεύσουν να υλοποιήσουν την εγκύκλιο και να προχωρήσουν σε αναθέσεις, μέχρι να καθοριστεί τις επόμενες μέρες μια συντεταγμένη συλλογική πορεία, ενιαία και μαζική.

Συνεχίζουμε με θάρρος και αποφασιστικότητα. Όλοι μαζί !

Συνεχίζουμε δυνατά , αγωνιστικά, αποφασιστικά.

Όλοι μαζί ενωμένοι θα νικήσουμε, η αξιολόγηση – ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ – απόλυση – κατηγοριοποίηση μαθητών, σχολείων, εκπαιδευτικών, δε θα περάσει.

Σφραγίδα

/* *//* *//* *//* *//* */

Comments are closed.

Ημερολόγιο
Ιούνιος 2018
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
« Νοέ    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  
ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
Πρόσφατα σχόλια