Το Δ.Σ. του συλλόγου μας υλοποιώντας και τις αποφάσεις των Γ.Σ. του συλλόγου μας  ενάντια στην αυτοαξιολόγηση της σχολικής μονάδας και την αξιολόγηση των  εκπαιδευτικών και του εκπαιδευτικού έργου και κατόπιν  της έκδοσης της εγκυκλίου του Υπουργείου  Παιδείας ( Αριθ. Πρωτ.: 190089/Γ1/10-12-13  ) για την εφαρμογή της αυτοαξιολόγησης της σχολικής μονάδας, στη συνεδρίασή του της 9ης Ιανουαρίου 2014, κατέληξε στα εξής:

Θεωρούμε ότι είναι επιτακτική ανάγκη να εκφραστεί στην πράξη ένα  ρεύμα αντίθεσης και αντίστασης κατά της αξιολόγησης , με αιχμή την περίοδο αυτή τη δρομολόγηση της εφαρμογής  της αυτοαξιολόγησης και τη συγκρότηση « ομάδων εργασίας »  που προβλέπει η σχετική εγκύκλιος.

Καλούμε τους – τις συναδέλφους εκπαιδευτικούς να μην εκδηλώσουν ενδιαφέρον για συμμετοχή στις σχετικές « ομάδες εργασίας » και τους συλλόγους διδασκόντων να μην συγκροτήσουν καμία « ομάδα εργασίας ». Επισημαίνουμε ότι κανένας εκπαιδευτικός δεν είναι υποχρεωμένος να θέσει υποψηφιότητα στο σύλλογο διδασκόντων του σχολείου ή του Νηπιαγωγείου για συμμετοχή στις « ομάδες εργασίας ».

Το Δ.Σ. καλύπτει συνδικαλιστικά τους συναδέλφους με στάσεις εργασίας για τη μη συμμετοχή τους  στις συνεδριάσεις  των « ομάδων  εργασίας » όπου αυτές τυχόν συσταθούν. Σε καμία περίπτωση δεν είναι υποχρεωμένος –η κανένας –καμία συνάδελφος να συμμετέχει σε απογευματινή συνεδρίαση, οποιασδήποτε «ομάδας εργασίας».

Καλούμε τους – τις συναδέλφους να ενημερώνουν άμεσα το Σύλλογο, σε όποια απόπειρα συγκρότησης και συνεδρίασης «ομάδων εργασίας».

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                             Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΜΑΚΡΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ                                               ΛΙΠΚΟΒΙΤΣ ΜΑΡΙΑ

/* *//* *//* *//* */

Comments are closed.

Ημερολόγιο
Ιούνιος 2018
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
« Νοέ    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  
ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
Πρόσφατα σχόλια