Συνάδελφισσες/οι,

Καλούνται όλα τα μέλη του Συλλόγου στην Τακτική Γενική Συνέλευση, που θα πραγματοποιηθεί  την Τρίτη 4 Ιουνίου στο 5ο Δημοτικό Σχολείο Καλλιθέας στις 9:00 π.μ..

Η Τακτική Γενική Συνέλευση, γίνεται σε μια κρίσιμη στιγμή για την εκπαίδευση και την κοινωνία, μπροστά στην εφιαλτική πραγματικότητα των απολύσεων, των πειθαρχικών, της αξιολόγησης – χειραγώγησης, των συγχωνεύσεων, της αύξησης ωραρίου, της υποχρηματοδότησης των σχολείων, του εκφοβισμού και της τρομοκράτησης, της εκχώρησης κομματιών των αναλυτικών προγραμμάτων στην κερδοφορία του ιδιωτικού τομέα, της απαξίωσης και διαπόμπευσης του έργου των εκπαιδευτικών και του Δημόσιου σχολείου. Ταυτόχρονα η επίθεση σε όλα τα εργασιακά, κοινωνικά, ασφαλιστικά, συνταξιοδοτικά, μισθολογικά δικαιώματα, συνεχίζεται αμείωτη, από την πολιτική της Ε.Ε., του ΔΝΤ και της συγκυβέρνησης, διαμορφώνοντας ένα τοπίο επαναφοράς της μεσαιωνικής επιβίωσης και της μεσαιωνικής σιωπής…

Σε αυτές τις συνθήκες η ύπαρξη και το δυνάμωμα των σωματείων και των συλλογικών δράσεων, καθώς και ο ουσιαστικός συντονισμός τους μέσα σε μια ανατρεπτική κοινωνική λαϊκή συμμαχία, αποτελεί το μοναδικό δρόμο και τη μοναδική ελπίδα.

Η Τακτική Γενική Συνέλευση γίνεται πριν την Γενική Συνέλευση της Ομοσπονδίας (ΔΟΕ) και εκτός από τον Απολογισμό Δράσης και την Κριτική πεπραγμένων του Δ.Σ. της ΔΟΕ, θα συζητήσει και για το Διεκδικητικό Πλαίσιο και το Πρόγραμμα Δράσης με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.

Επίσης θα εκλέξει αντιπροσώπους του Συλλόγου μας για τη Γενική Συνέλευση της ΔΟΕ. Άρα το ποια ΔΟΕ θα έχουμε την επόμενη διετία και τι αποφάσεις θα προωθήσει, εξαρτώνται από αυτές τις διαδικασίες που θα γίνουν σε όλους τους Συλλόγους εκπαιδευτικών της χώρας, στο διάστημα από 22 Μαΐου έως και 15 Ιουνίου.

Ο αριθμός των αντιπροσώπων, εξαρτάται από τη συμμετοχή στις εκλογικές διαδικασίες.

ΠΡΟΣΟΧΗ ! Η εκλογική διαδικασία θα γίνει την ίδια ημέρα με τη Γενική Συνέλευση, από τις 13:30 έως τις 19:00

Η προθεσμία για την υποβολή υποψηφιοτήτων λήγει το απόγευμα της Τετάρτης 29 Μαΐου οπότε και θα συνεδριάσει το Δ.Σ. του Συλλόγου για να ανακηρύξει τους υποψήφιους. Τα ψηφοδέλτια πρέπει να παραδοθούν και σε ηλεκτρονική μορφή, αν υπάρχουν συγκεκριμένα λογότυπα.

Με βάση τις καταστατικές αρχές, το δικαίωμα του «εκλέγειν και εκλέγεσθαι» έχουν τα ΜΕΛΗ του Συλλόγου. Για όσους και όσες συναδέλφους θέλουν να εγγραφούν στο Σύλλογο, θα μπορούν και την ημέρα της Γενικής Συνέλευσης να δώσουν τη συνδρομή τους.

Για τη συμμετοχή στην Τακτική Γενική Συνέλευση έχει χορηγηθεί από τη Δ/νση Δ’ Αθήνας η προβλεπόμενη ειδική άδεια απουσίας μίας ημέρας, η οποία πρέπει να χρησιμοποιηθεί αποκλειστικά γι’ αυτό το σκοπό.

Η συμμετοχή όλων μας στη Γενική Συνέλευση είναι αναγκαία.

 

 

 

Η Ημερήσια Διάταξη περιλαμβάνει:

1. Εκλογή Προεδρείου

2. Εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής

3. Συζήτηση των θεμάτων για την 82η Γ.Σ. του κλάδου

4. Αποφάσεις  – Ψηφίσματα

 

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

 

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

O ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

 

 

ΜΟΥΚΑ ΓΕΩΡΓΙΑ

 

 

 

ΚΑΛΟΓΗΡΟΣ ΝΙΚΟΣ

/* *//* *//* *//* */

Comments are closed.

Ημερολόγιο
Ιούνιος 2018
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
« Νοέ    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  
ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
Πρόσφατα σχόλια