Archive for 5 Δεκεμβρίου 2014

0000000111

Αθήνα 5/12/2014
Προς
Τους Συλλόγους Εκπαιδευτικών Π.Ε.

ΚΑΜΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΑΞΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΛΕΙ ΤΟ ΥΠΑΙΘ,

ΤΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΩΝ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΩΝ

   Το Δ. Σ. της Δ. Ο. Ε. καλεί τις/τους συναδέλφισσες/συναδέλφους Δ/ντριες και Δ/ντές Δημοτικών Σχολείων και τις Προϊστάμενες των Νηπιαγωγείων να απέχουν από κάθε διαδικασία αξιολόγησής τους (συνεντεύξεις με τους Δ/ντές εκπαίδευσης και τους σχολικούς συμβούλους που πραγματοποιούνται αυτό το χρονικό διάστημα) στο πλαίσιο της εφαρμογής της αξιολόγησης – χειραγώγησης που προσπαθεί να υλοποιήσει το ΥΠΑΙΘ.
Καλούμε τους συναδέλφους να συνταχθούν με την απόφαση του Δ. Σ. της Δ. Ο. Ε. για απεργία – αποχή από κάθε αξιολογική διαδικασία.

Η ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ – ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ ΔΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ
ΣΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ Η ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ Η ΝΙΚΗ

Από τη Δ.Ο.Ε.

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΩΝ aksiologisi_pano

www.nipiagogoi.gr

Συνεχίζουμε συλλογικά, αποφασιστικά και μαχητικά!
ΟΛΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ!

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ

  Την ώρα που το εγχείρημα της  ανάμεσα σε ραντεβουδάκια σχολικών συμβούλων με τους κολλητούς και τις ομάδες τους, κλίκες του ΙΕΠ, γραφεία και ομαδούλες στελεχών, ανερχόμενους σχολικούς συμβούλους που γρήγορα μετέτρεψαν το ρόλο τους από Συμβούλου –δασκάλου σε αξιολογητή-υπηρέτη μιας φθηνής, ανταγωνιστικής παιδείας, στελέχη που γκρεμίζονται (χωρίς την τροπολογία που θα τους έκανε Επιθεωρητές-Ελεγκτές στα Σώματα Επιθεώρησης που θα πάνε?), επίδοξους «εξαιρετικούς» Διευθυντές με «όραμα» και άρωμα τρομοκρατίας στους συνάδελφους, που εξαιρετικά γρήγορα χάνουν την αξιοπρέπεια τους και αρχίζουν την οσφυοκαμψία, τελικές αξιολογικές ημερομηνίες που μετακινούνται, Διευθυντές Εκπαίδευσης που αξιολογούν τηλεφωνικά, εκκρεμείς ενστάσεις Συμβούλων…

Διαβάστε εδώ τη συνέχεια του ενημερωτικού Δελτίου / Ενημερωτικό για την αξιολόγηση

Διαβάστε εδώ την ανακοίνωση με βήματα για τις επόμενες ημέρες / Δεν υποκύπτουμε Συνεχίζουμε ενωμένοι

Διαβάστε εδώ την ανακοίνωση με πρακτικά βήματα για τις επόμενες ημέρες /ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ

Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Καλλιθέας-Μοσχάτου εκφράζει την αμέριστη αλληλεγγύη στον απεργό πείνας Νίκο Ρωμανό, οimage οποίος από τις 10/11 πραγματοποιεί απεργία πείνας διεκδικώντας τις εκπαιδευτικές άδειες που δικαιούται, προκειμένου να παρακολουθήσει τα μαθήματα στη σχολή τριτοβάθμιας εκπαίδευσης που έχει περάσει.
  Πριν 6 χρόνια, τις ίδιες μέρες ο συμμαθητής και φίλος του Αλέξης Γρηγορόπουλος, ξεψυχούσε στα χέρια του Νίκου Ρωμανού, δολοφονημένος από το κράτος της καταστολής. Οι μέρες που ακολούθησαν τη δολοφονία ήταν μέρες πρωτοφανούς εξέγερσης της νεολαίας, με παγκόσμιο αντίκτυπο. «Στις τράπεζες λεφτά – στη νεολαία σφαίρες. – Ήρθε η ώρα για τις δικές μας μέρες». Οι φωνές και η οργή των «Αθλίων» του 21ου αιώνα, δόνησαν τις πρωτεύουσες όλου του κόσμου. Οι φωνές αυτές έρχονταν από το μέλλον…

Διαβάστε εδώ την ανακοίνωση  του Συλλόγου / Ψήφισμα για Ν. Ρωμανό

7 Δεκέμβρη 2014  Την Κυριακή, 7 Δεκεμβρίου 2014, η συγκυβέρνηση προτίθεται να προχωρήσει στην ψήφιση ενός ακόμα αντιλαϊκού προϋπολογισμού που οδηγεί στην παραπέρα εξαθλίωση των λαϊκών στρωμάτων και τη διαιώνιση της λιτότητας και της φτώχειας.Τα κύρια χαρακτηριστικά του προϋπολογισμού του 2015 είναι οι νέες περικοπές σε βασικές κοινωνικές δαπάνες της Υγείας, της Παιδείας, της Πρόνοιας, της Κοινωνικής Ασφάλισης και της Αυτοδιοίκησης και η ενίσχυση της φοροεπιδρομής σε βάρος του κόσμου της εργασίας.
  Η Κυβέρνηση, μέσα από τον Κρατικό Προϋπολογισμό,δρομολογεί νέα μέτρα, παραδίδοντας στα νύχια των αγορών το ασφαλιστικό, βάζοντας οριστική ταφόπλακα στην κοινωνική ασφάλιση και στις συντάξεις.

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ  ΚΥΡΙΑΚΗ 7 ΔΕΚΕΜΒΡΗ και ώρα 5:00μμ

Διαβάστε εδώ το Δελτίο Τύπου / Δελτίο-Τύπου-συγκέντρωση-διαμαρτυρίας-Κυριακή-7.12.2014

Ημερολόγιο
Δεκέμβριος 2014
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
« Νοέ   Ιαν »
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  
ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
Πρόσφατα σχόλια