ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ

Πόρισμα Επιτροπής ΑλήθειαςΣας παρουσιάζουμε το Προκαταρκτικό Πόρισμα της Επιτροπής Αλήθειας για το Χρέος, το οποίο δεν παρουσιάζεται σε κανένα ΜΜΕ. Αποκρύβεται συνειδητά γιατί μπορεί να αποτελέσει ένα εργαλείο για την απόδειξη σε πλατιά κοινωνικά στρώματα για την ανάγκη μονομερούς διαγαφής του επαχθούς, παράνομου, επονείδιστου και αντισυνταγματικού χρέους.

Από τη σύνοψη της Επιτροπής:

Η Επιτροπή Αλήθειας παρουσιάζει στην Προκαταρκτική Έκθεση τα προσωρινά της πορίσματα, τα οποία δείχνουν ότι ολόκληρο το πρόγραμμα προσαρμογής, στο οποίο καθυποτάχθηκε η Ελλάδα, ήταν και παραμένει ένα πρόγραμμα με σαφείς πολιτικές στοχεύσεις.
Όλα τα στοιχεία που παρουσιάζουμε στην Προκαταρκτική Έκθεση καταδεικνύουν ότι η Ελλάδα όχι μόνο δεν είναι σε θέση να πληρώσει το χρέος, αλλά και δεν πρέπει να το πληρώσει. Πρωτίστως, διότι το χρέος που προκάλεσαν οι ρυθμίσεις που επέβαλε η Τρόικα παραβιάζει ευθέως τα θεμελιώδη ανθρώπινα δικαιώματα των Ελλήνων πολιτών. Ως εκ τούτου, η Ελλάδα δεν πρέπει να πληρώσει αυτό το χρέος διότι είναι παράνομο, αθέμιτο και επονείδιστο.
Η Επιτροπή διαπίστωσε, επίσης, ότι η μη βιωσιμότητα του ελληνικού δημόσιου χρέους ήταν εξαρχής προδήλως γνωστή στους διεθνείς δανειστές, τις ελληνικές αρχές και τα συστημικά μέσα ενημέρωσης. Παρ’ όλα αυτά, οι ελληνικές αρχές, μαζί με κάποιες κυβερνήσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης,  συνωμότησαν το 2010 ενάντια στην αναδιάρθρωση του δημόσιου χρέους, προκειμένου να προστατεύσουν τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα. Τα συστημικά μέσα μαζικής ενημέρωσης απέκρυψαν την αλήθεια από τους πολίτες, παριστάνοντας ότι δήθεν η διάσωση αφορούσε την Ελλάδα και όχι τις τράπεζες και συνάμα εξυφαίνοντας μια αφήγηση που στόχευε να εμφανίσει τον ελληνικό πληθυσμό ως δήθεν άξιο των αδικοπραξιών των δανειστών.

Διαβάστε εδώ το πόρισμα / Πόρισμα Επιτροπής Αλήθειας

xrimatodotisi-thumb-largeΘα πουλήσουμε τα πάντα για να πάρουμε τελικά το πολύ 2 δις € στα επόμενα τρία χρόνια, ενώ θα χρεωθούμε 85 δις €. Ωραίες μπίζνες !!

Στόχος των δανειστών είναι να πέσει το κατά κεφαλήν εισόδημα από τα 18.000 € στα 12.000 €. Δηλαδή να κλείσουν 200.000 επιχειρήσεις, να μειωθεί στο μισό ο αγροτικός πληθυσμός, να φύγουν μετανάστες άλλοι 400.000 επιστήμονες και εργατικό δυναμικό, να πουληθούν 250.000 κατοικίες και να περιοριστούν οι δημόσιες δαπάνες για την παιδεία, την υγεία και την ασφάλιση, στο μισό των σημερινών. Αυτή η άγρια επίθεση εναντίον της κοινωνίας και της χώρας, ονομάζεται από την κυβέρνηση αναγκαίος μονόδρομος και σωτηρία… Ε ! ΟΧΙ. Εμείς δεν θα συναινέσουμε στην καταστροφή. Θα προχωρήσουμε σε πλατιά ενημέρωση εκπαιδευτικών και γονέων για τις καταστροφικές συνέπειες του νέου μνημονίου και θα συμμετάσχουμε σε όλες τις αντίστοιχες κοινωνικές και συλλογικές πρωτοβουλίες. Καλούμε για μια ακόμη φορά, τη ΔΟΕ να ενταχθεί με απόφασή της στην Κίνηση για τη Διαγραφή του Χρέους και να καταγγείλει τη μνημονιακή συναίνεση.

ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 22 Ιουλίου, στις 7:00 το απόγευμα στην πλατεία ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ Η ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΜΣ (Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Σταθερότητας)

  Υπό καθεστώς ενός οιονεί παγκόσμιου κραχ των χρηματαγορών, η κυβέρνηση υπέβαλλε στον Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Σταθερότητας αίτηση νέας χρηματοδότησης. Αιτείται νέο χρέος για το παλιό. Με την αίτηση αυτή η χώρα υπάγεται πλέον απευθείας στον μόνιμο μηχανισμό ελεγχόμενης χρεοκοπίας και διάλυσης.
  Ο ΕΜΣ Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Σταθερότητας δεν είναι κάτι απλό. Είναι ένα ίδρυμα ελεγχόμενης χρεοκοπίας με έδρα το Λουξεμβούργο για τις χώρες της ευρωζώνης που αδυνατούν να ανταπεξέλθουν στα χρέη τους. Η συνθήκη για τον ΕΜΣ δεν είναι παρά μία συνθήκη χρέους για την προστασία του ευρώ.Το διοικητικό συμβούλιο και ο διευθύνων σύμβουλος έχουν απόλυτη εξουσία έναντι των κρατών μελών που οφείλουν να συμμορφώνονται «άνευ όρων και αμετάκλητα», όπως ορίζεται αυτολεξεί στην Συνθήκη Ίδρυσης του ΕΜΣ. Στην ουσία πρόκειται για το στήσιμο ενός ανεξέλεγκτου οργανισμού με έδρα το Λουξεμβούργο ώστε να μην υπόκειται σε κανέναν έλεγχο και καμία εξουσία, δικαστική, ή άλλης μορφής.
  Ας δούμε τι προβλέπει η Συνθήκη Ίδρυσης του ΕΜΣ…

Διαβάστε εδώ αναλυτικά / ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ Η ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ

Ημερολόγιο
Ιούλιος 2018
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
« Νοέ    
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  
ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
Πρόσφατα σχόλια